CATALANSALMON: 18 anys 9 mesos i 13 dies (6861 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Anecdotari
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
Anècdota de la setmana

El meu primer taxi a Dublin

Just quan portava ja vivint una setmana a Dublin, en un alberg per ser més exactes vaig trobar fer fi un piset //Habitació compartida amb uns francesos. Horror. Però aquesta no és la història. El noi (guapo) de l'alberg em va demanar un taxi per fer el trasllat amb les poques coses que tenia, des de la recent arribada a la illa. El taxista (irlandès de cap a peus) entra a l’alberg i va per agafar la maleta i jo que li dic un CUIDAAAOOOOO. No perquè anés carefully sinó perquè pesava una mica. L’home l’agafa tot valent i mirant-me desafiant però se sent un craaack i es queda amb l’esquena clavada dient JESUS!!!!! ( o sigui en irlandes pronunciat “ jiiiisess” ). L’home que em mira i em diu: “ Are you carrying a death body here?” O sigui…hi portes algú aqui? I jo molt catxonda que li dic: “Si, ahir em vaig carregar a un tio, però vostè no digui res eh…Arranqui ràpid i no faci preguntes” El tio que es descollonava. Si si…tant riure tant riure però la vam liar parda. Aquí és costum de seure a davant al cotxe, al costat del taxista però a mi encara se'm feia raro al principi, així que vaig seure al darrera. L’home s’anava girant i no sé pas que em deia perquè entre el soroll de la radio i que parlava tant depressa…A més, parlava mirant endavant i després es girava. Jo li deia que si a tot… Només entenia la última part de la frase. Taxista: un hrowilsnc.kjhgneid.mcal, right? Marta: yess…. Taxista: frn .ijaWSÑDOCkj.amfdm k.vc, isn’t it? Marta: yes… I així una bona estona més. De fet el meu pis estava a només 5 minuts en cotxe de l'alberg però de cop l’home em pregunta, bueno…tu hi saps anar a aquest carrer o que? I clar, jo seguint-li la broma li dic; si home si,…ara a la següent tiri a la dreta I va i gira a la dreta!!!!!!! Taxista: estàs segura que és per aquí? Marta: més o menys… no se, suposo … Taxista: malament anem si no saps on vius…que no hi has estat abans o que?? Vam donar mil voltes, i al final li vaig dir que parés el cotxe en doble fila. Em vaig asseure a davant, vaig treure el mapa del bolso i li vaig dir: Marta: ARA SOM AQUÍ i jo vull anar AQUÍ. Taxista: ahhhhh doncs perquè no m’ho has dit abans, hem fet molta volta i no calia……. Va dir que m'agafés fort i al mig del carrer va fer un canvi de sentit així per la patilla, traient el braç per la finestre com si fós una emergencia…Tot un festival. Vaig riure molt. Vaig decidir que si mai estava amb la moral baixa, agafaria un taxi.

Marta Harper ( Dublín )

Tenim un recull d'anècdotes de tot el món per posar en un llibre


T'apuntes a afegir la teva?
...no hi ha cap més info....
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[259] http://LUBLIN.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 3.136.25.35 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis